Bubble shooter, Bubbels 3

Bubble shooter is een van de populairste spellen van dit moment! Het spel is gemakklijk te spelen en niet tijdsgebonden, je kunt er dus mee beginnen en pauzeren, wanneer je zelf wil! Verdiep je in de kleurrijke zee van kleurrijke bubbels en speel het veld leeg. Als de bubbels de onderkant van het level passeren, dan is het game-over. Bubbels 3 is zeer mooi vormgegeven en erg gemakkelijk speelbaar! Het spel is elke keer anders en blijft steeds opnieuw een uitdaging!

Spelregels

De spelregels van Bubble shooter zijn erg simple. Het veld moet volledig leeg geschoten worden. Dit doe je door bubbels van dezelfde kleur tegen elkaar aan te schieten, zijn dat er 3 of meer? Dan verdwijnen ze! Maar, duurt het te lang voor je iets kapot schiet, dan komt er een of meer extra lagen bij! Als de bubbels voorbij de onderkant van het level komen, ben je af! Het is moeilijker dan je denkt! Ook krijg je punten, heb jij aan het einde van het spel de meeste punten? Dan sta je bovenaan de highscores!

Andere games!

Ben je uitgekeken op bubbels 3? Dan liggen er nog tal van games voor je klaar! Speel nieuwe games, klassiekers, of de meest populaire spelletjes! Het game plezier komt nooit ten eind, op Gameoase.nl!

© 2024 Gameoase.nl | gaming links