Fruit defense

Fruit defense is een spannende game voor jong en oud! In deze game bescherm je de gewassen tegen ongedierte die het op willen eten! Dit doe je door hardhandig om te gaan met het ongedierte. De fraai vormgegeven game begint erg gemakkelijk en wordt naarmate te tijd verstrijkt steeds lastiger. Zo wordt je steeds opnieuw uitgedaagd, wat het spel boeiend houdt! Gelukkig zijn de spregels gemakkelijk te lezen

Spelregels

De spelregels zijn erg gemakkelijk: Sla het ongedierte en onkruid uit de tuin! Daarvoor dien je eerst je bokshandschoenen aan te trekken. Tijdens het spel verdien je een score, hiermee kun je kijken of je na oefening ook daadwerkelijk beter wordt! Fruit defense is leuk, uitdagend en erg mooi vormgegeven! Test hoe goede boer jij bent en bescherm jou goederen tegen het onkruid. Bewijs dat jij goed bent in je leven als boer!

Speel meer spelletjes!

Is Fruit Defense niet meer wat jij wilt spelen? Geen probleem! Het aanbod spellen is enorm en je hoeft je dan ook geen moment te vervelen! Kies een ander spel en ga direct van start, zodat je verveling buiten de deur blijft!

© 2024 Gameoase.nl | gaming links