Mahjong

Mahjong is een zeer bekend spel dat wereldwijd gespeeld wordt. Het is bekend als tijd verdrijver met hoge dosis entertainment. Er zijn dan ook talloze vormen van uitgebracht. Echter is er maar een vorm die echt het speelplezier biedt, zoals dat bedoeld is. Die vind je natuurlijk bij Gameoase.nl!

Spelregels

Bij mahjong wordt je geconfronteerd met een grote stapel met tegeltjes, ieder tegeltje heeft een andere opdruk en kan twee keer in de stapel gevonden worden. Het doel is om zo snel mogelijk de gehele stapel weg te spelen. Je kunt een tegel wegspelen als beide tegels vrij liggen en deze gevonden worden. U kunt uzelf verbeteren door de tijd te vergelijken, als je sneller wordt, ben je beter in het spel geworden! Vergelijk jou tijden met de anderen in de highscoresen versla zo de hele wereld!

Andere games

Heeft u genoeg van Mahjong? Speel dan Patience! Een andere klassieker van Gameoase.nl! Je kunt uiteraard ook een keuze maken uit de andere spellen die worden aangeboden op gameoase.nl! Zo hoef je je nooit meer te vervelen! Er zitten spellen bij voor jong en oud en voor iedere persoonlijkheid! Neem eens een kijkje in het aanbod!

© 2024 Gameoase.nl | gaming links