Onslaught 2 torenverdedigen

Onslaught 2 is een klassieke game met het spel principe van torenverdedigen. Dat wil zeggen dat het level bestaat uit een pad naar een basis. Over deze weg komen waves van tegenstanders heen. Deze proberen de basis binnen te dringen. Je moet ze tegen houden door wapens langs het pad te plaatsen. Met elke wave worden de tegenstanders sterker. Ook zijn er verschillende soorten tegenstanders die ieder hun eigen sterke en zwakke plek hebben. Aan jou de taak om deze zo lang mogelijk buiten te houden. Als er 10 tegenstanders de basis zijn binnengedrongen, is het spel voorbij.

Beste torenverdedigen

Torenverdedigen is een populair concept, er zijn dan ook talloze spellen van die dagelijks door duizenden speler gespeeld worden! Onslaught 2 is beoordeeld als de beste torenverdedigen game tot nu toe. Het is divers en voor iedereen speelbaar. Het spel bevat een goed uitleg, verschillende moeilijkheden en heeft voldoende uitdaging. Daarbij is het erg goed vormgegeven en prettig speelbaar!

Onslaught 2 tip

Onslaught 2 heeft een uitgebreid spel programma, ieder wapen heeft andere kenmerken, en andere mogelijkheden. De een is bijvoorbeeld snel, de andere krachtig, weer een ander vuurt vaker. Daarbij zijn sommige wapens goedkoper om te upgraden.

Een belangrijke tip is het maken van combo's wanneer er twee toepasbare wapens, met volledig geupgrade kracht naast elkaar staan, zullen zij een superkogel lanceren. Probeer bijvoorbeeld eens een red turret met volledig geupgrade vuurkracht te combineren met een green turret met volledig geupgrade vuurkracht. Het gevolg zijn zeer krachtige laser raketten!

Er zijn 20 combo's mogelijk, deze kunnen zeer bruikbaar zijn in het verslaan van grote aantallen waves!

© 2024 Gameoase.nl | gaming links