Stick Squad

Ben jij op zoek naar actie? Dan is Stick Squad de perfecte game voor jou! In stick squad ga je de strijd aan met terroristen! Je dringt binnen in hun gebied om de leider Kane Foster te doden, daarvoor gebruik je verschillende wapens, zoals snipers, handguns en handwapens! Laat zien dat jij in staat bent om de wereld te redden van het kwaad! Hoe en beter je schiet, hoe hoger je beoordeling zal zijn!

Spelregels

Het spel bestaat uit kleine onderspellen, die steeds zijn eigen regels hanteren. Deze worden duidelijk uitgelegd (in het engels). Over het algemeen dien je de tegenstanders neer te schieten, zonder dat je opgemerkt wordt. Het is dan ook essentieel om direct raak te schieten, een headshot is dan ook het aller best! Test hoe goed jij bent in het verdrijven van terrorisme! Met de gratis game Stick Squad op Gameoase.nl!

Andere Games

Je kunt natuurlijk ook andere games spelen! Daarvoor heeft Gameoase.nl een uitgebreid aanbod ter beschikking! Kijk eens rond, we zijn er zeker van dat je iets vindt wat je bevalt! Speel klassiekers, de allernieuwste spellen of de meest populaire spellen van dit moment! Gameoase.nl daagt je uit, jezelf uit te dagen!

© 2024 Gameoase.nl | gaming links